SPECTACOL DE TEATRU DE IMPROVIZATIE IN MERS, IN TIMPUL CALATORIEI DOAR IN TRENURILE T.F.C!

DIN RESPECT PENTRU CALATORI -  SPECTACOL DE TEATRU DE IMPROVIZATIE IN MERS, IN TIMPUL CALATORIEI DOAR IN TRENURILE T.F.C!

Sambata, 5 martie 2016, actorii de la Comedy.Show va vor oferi un adevarat spectacol de improvizatie cu un unic scop: experimentarea unei calatorii inedite! Calatorii care aleg trenurile TFC pentru plecarea din Bucuresti Nord de la ora 12:08 catre Buzau, si retur 14:55 de la Buzau la Bucuresti Nord vor fi fericitii „calatori” ai unui spectacol de improvizatie.

Nu stii ce este un spectacol de improvizatie? Nu-i nimic, ne spun actorii de la Comedy.Show: nimic nu este pregătit dinainte, fixat, regizat, totul se întâmplă pentru prima oară sub ochii publicului care dă teme de improvizație pentru actori (titluri de scene, locuri unde să se întâmple acțiunea scenelor, obiecte pe care să le folosească improvizatorii într-o scenă, propoziții cu care actorii să improvizeze pe loc, ajutați de un pianist, un cantec, etc).

Daca vrei o calatorie unica spre / dinspre Buzau, 2 ore de ras, sau 4 ore de ras daca alegi sa te intorci tot cu noi pentru a continua terapia, echipa T.F.C. te asteapta Sambata, 5 martie, in trenurile 15053 (Bucuresti Nord – Buzau) si 15054 (Buzau – Bucuresti Nord) sa le testam impreuna abilitatile de improvizare.

Comedy. Show este un spectacol recomandat și copiilor, neavând niciun cuvânt vulgar. Actorii din Comedy. Show sunt toți actori profesioniști,  absolvenți ai Facultății de Teatru, iar spectacolul se joacă de 19 sezoane în fiecare duminică. Distribuție: Ioana de Hillerin,  Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrescu,  Doru Cătănescu, Cosmin Bighei, Marin Grigore, Gabriel Rãuțã,  iar la pian Victor Prundea.

Gen: teatru de improvizație

Audiență: Audiență Generală

Alte informații: www.comedyshow.ro  

  1. J
CMS Design - Joomla Wordpress Templates