Transport auto pe sectia Cluj Napoca - Oradea

Transport auto pe sectia Cluj Napoca - Oradea

Incepand cu data de 08.01.2024, sectia de circulatie Cluj Napoca - Oradea va intra in reparatie capitala si modernizare. Urmare acestui fapt transportul se va efectua auto, conform mersului afisat pe site, tarifele de calatorie ramanand neschimbate.

Orarul mijloacelor de transport rutiere și poziționarea punctelor de oprire se află pe pagina cu mersul de tren pe ruta Cluj Napoca - Oradea.

Pentru mai multe amanunte va puteti adresa la biroul de informatii cu publicul din statiile Cluj Napoca si Oradea.
Informații privind emiterea legitimațiilor de călătorie cu gratuitate/reducere pentru elevi și studenți

Informații privind emiterea legitimațiilor de călătorie cu gratuitate/reducere pentru elevi și studenți

TRANSPORTUL STUDENȚILOR
Transferoviar Călători informează că facilitățile aferente studenților la transportul pe calea ferată conform noilor acte legislative vor fi acordate începând cu data de 5 septembrie 2023. Astfel, începând cu data de 5 septembrie 2023, se vor elibera legitimații de călătorie pentru elevi și studenți cu gratuitate/reducere la transportul pe calea ferată conform legilor: Legea învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și Legea învățământului superior nr. 199/2023.

Oferta Card TFC Plus

NOU: Începând cu data de 11 decembrie 2022 se introduce la vânzare oferta CARD TFC PLUS. Posesorul ofertei își poate achiziționa un număr nelimitat de bilete la trenurile INTERREGIO, cu 25% reducere din tariful întreg.                                                                                                                                      

Oferta CARD TFC PLUS:

 • Poate fi achiziționată de la casele de bilete TFC;

 • Tariful de achiziționare este de 50,00 lei;

 • Oferta are o perioadă de valabilitate de 1 an de zile;

 • Data de început a valabilităţii cardului, este cea din ziua achiziționării ofertei;

 • Poate fi achiziționată de către orice călător, indiferent de vârstă, cu condiția să nu dețină un alt Card de călătorie TFC pentru categoria elev sau student;

 • Posesorii de Card de CălătorieTFC care doresc achiziționarea ofertei CARD TFC PLUS, prezintă cardul deținut pentru încărcare la casa de bilete și achită suma de 50,00 lei;

 • Pentru călătorii care nu dețin un CARD DE CĂLĂTORIE TFC este necesară completarea unei cereri scrise pentru emiterea cardului, în condițiile stabilite pentru emiterea acestuia;  Cardul de călătorie TFC  este nominal și netransmisibil și oferă în plus posibilitatea de achiziționare a legitimațiilor de călătorie de tip abonament.

 

 • Reducerea de 25% din tariful întreg la tren interregio se aplică la cumpărarea biletelor online, de la casele de bilete cu emitere electronică, de la automatele de vânzare bilete TFC, dar și la urcarea în tren din stațiile fără case de bilete, cu program suspendat sau în afara orelor de program a acestora.
  • Tariful de rezervare a locului se achită integral, la trenurile cu regim de rezervare.

  • Reducerea acordată în baza acestei oferte NU se cumulează cu  reduceri acordate de alte oferte comerciale (oferta de fidelitate etc.) sau facilităţi stabilite în baza unor acte normative.

  • În tren, călătorul este obligat să prezinte împreună cu biletul şi Cardul de călătorie TFC cu opțiunea CARD TFC PLUS valabilă, în baza căreia s-a emis biletul.

 • Biletele cu reducere 25% achiziționate în baza ofertei Card TFC Plus, respectă aceleași condiții și termeni impuși pentru modificarea contractului de transport și pentru renunțarea la călătorie, ca şi un bilet preţ întreg, în funcție de canalul de distribuție de la care a fost achiziționat (de la casele de bilete, de la automatele de bilete TFC Călători, ONLINE, sau din tren).

 • Posesorul unui Card de Călătorie TFC, cu opțiunea CARD TFC PLUS  care reclamă pierderea, furtul sau deteriorarea cardului își poate procura un nou card, contra cost (7,00 lei), având posibilitatea de a-și transfera toate titlurile de călătorie deținute pe cardul anterior ( abonamente și/sau opțiunea Card TFC Plus).

 

 • Tariful ofertei CARD TFC PLUS nu se restituie indiferent de cauză.

Plata cu cardul bancar în tren

Stimați călători,

În toate trenurile operate de Transferoviar Călători tariful de călătorie se poate achita în LEI (RON), cash sau card, plata cu carduri bancare contactless fiind posibilă pe toate relațiile. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați pagina Tarife.

Reduceri de fidelitate

Reduceri de fidelitate

NOU: Începând cu data de 11 decembrie 2022, persoanele care folosesc mai multe trenuri TFC în cadrul aceleași călătorii, își pot achiziționa bilete cu reducere de la casele de bilete, online sau de la automatele de vânzare bilete.

 

REDUCEREA DE FIDELITATE se acordă persoanelor care folosesc două sau mai multe trenuri în cadrul aceleiași călătorii, dintre care unul din trenuri este interregio.

Reducerea de fidelitate se aplică la cumpărarea biletelor cu preț întreg sau de copil, pentru călătoria cu două sau mai multe trenuri succesive, dintre care unul este tren interregio.

Reducerile acordate sunt:

 • 10 % reducere pentru cei care călătoresc cu două trenuri succesive, dintre care unul este interregio;
 • 15 % reducere pentru cei care călătoresc cu trei sau mai multe trenuri succesive, dintre care cel puțin unul este tren interregio.

 

Procentul de reducere se aplică la tariful întreg sau de copil, pentru fiecare tren în parte, iar tariful de rezervare de loc se achită integral, la trenurile cu regim de rezervare.

Oferta de fidelitate nu se cumulează cu alte reduceri (  ex. oferta Card TFC Plus).

Reducerea de fidelitate NU se aplică la biletele emise beneficiarilor de facilități pe calea ferată, cu excepția copiilor.

Ora de plecare a ultimului tren de legatură trebuie să fie într-un interval de maxim 48 de ore, față de ora de plecare din stația de îmbarcare a călătorului.

Călătorii pot beneficia de reducerea de fidelitate de 10% sau 15% la cumpărarea biletelor ONLINE, de la automatele de vânzare bilete TFC (Ploiești Sud, Aeroport Henri Coandă, Buzău, Cluj Napoca, București Nord) sau de la casele de bilete cu emitere electronică.

 • La o dată ulterioară, TFC va introduce oferta de fidelitate de 10% pentru călătoria cu două trenuri succesive, dintre care unul este interregio și la achiziționarea biletelor din tren, la urcarea din stațiile fără case de bilete, cu program suspendat sau în afara orelor de program a acestora.

 

Oferta de fidelitate se aplică numai în termenii şi condiţiile stabilite pentru comercializare.

TFC îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile de comercializare sau de a sista oricând oferta comercială.