Măsuri COVID-19

Pentru a preveni răspândirea noului virus Covid-19, în această perioadă, vă recomandăm achiziționarea legitimațiilor de călătorie:

* online

* kiosk

* de la casele de bilete prin efectuarea plăților cu card bancar.

De asemenea, pentru a evita supraaglomerarea caselor de bilete, vă reamintim ca aveți posibilitatea achiziționării cu anticipație a biletelor de călătorie de până la 30 zile, utilizând serviciul de achiziție online ce poate fi accesat utilizând următorul link https://bilete.tfc-online.ro/vanzarebilete/loginuser.aspx.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru!

Conform Hotărârii CNSSU nr. 6 din data de 09.03.2020 privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, cetățenii români care au călătorit din zonele roșii către Romania și utilizează transportul feroviar intră în carantină sau autoizolare pe teritoriul României și iși vor asuma responsabilitatea respectării acestei obligații prin completarea unei declarații pe proprie răspundere la îmbarcarea în tren. Această declarație trebuie solicitată personalului de deservire a trenului.

Transferoviar Călători efectuează un program suplimentar de dezinfecție zilnică a tuturor automotoarelor din parcul propriu de material rulant cu produse autorizate de Ministerul Sănătății (substanță SAN 20).

Pentru informare corectă a publicului călător, Transferoviar Călători a expus atât la casele de bilete proprii cât și în trenuri, afișe cu informații referitoare la prevenirea infecției cu virusul COVID 19.

Transferoviar Călători recomandă publicului călător respectarea normelor de igienă pe timpul călătoriei cu trenul.


Print