ANUNŢ IMPORTANT

 

Stimați călători, 

             Avem plăcerea de a vă informa, că incepând de astăzi, 15.07.2020, aveți posibilitatea de a achiziționa abonamente și bilete gratuite pentru elevi atât prin intermediul platformei online, cât și prin intermediul automatelor de bilete de tip kiosk. Este necesar să detineți Cardul Călătorului TFC, card care poate fi eliberat la orice casă de bilete.

            De asemenea, nu se mai aplică reducerea de 5% la achiziționarea biletelor online și la automatele de bilete de tip kioșk.

                Vă mulțumim!

               Echipa TFC.

 


 Stimați călători,

           Vă informăm că serviciul de achiziționare legitimații de călătorie pentru elevi de la kiosk și de pe platforma online nu este disponibil momentan.

 


 

Stimați călători,

Avem plăcerea de a vă informa că începând de astăzi, 04.05.2020, aveți posibilitatea de a achiziționa, prin intermediul platformei online https://bilete.tfc-online.ro, abonamente lunare și abonamente săptămânale la tarif întreg, fără a vă mai prezenta la casele de bilete TFC, sporind astfel confortul dumneavoastră. Este necesar să dețineți Cardul Călătorului TFC, card care poate fi eliberat de la orice casă de bilete TFC.

Vă mulțumim!      


Stimați călători,

          Vă informăm că în data de  29.04.2020, în intervalul orar 15:00-18:00 se pot elibera facturi la casa de bilete București Nord pentru biletele/abonamentele achiziționate în cursul lunii APRILIE de la kiosk-ul de bilete TFC - Gara de Nord. 

          În cazul în care nu va puteți prezenta la casa de bilete TFC în data menționată  pentru facturare, vă rugăm să ne transmiteți pe urmatoare adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., urmatoarele date pentru a va putea transmite factura dorita:

Untitled

Prin transmiterea informatiilor de mai sus va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal! 


Stimați călători,

Vă informăm că începând cu data de 01.04.2020 se va reduce perioada de anticipație pentru achiziționarea legitimațiilor de călătorie la 3 zile!


Pentru a preveni răspândirea noului virus Covid-19, în această perioadă, vă recomandăm achiziționarea legitimațiilor de călătorie:

  • online,
  • de la kiosk,
  • de la casele de bilete prin efectuarea plăților cu card bancar.

De asemenea, pentru a evita supraaglomerarea caselor de bilete vă reamintim ca aveți posibilitatea achiziționării cu anticipație a biletelor de călătorie de până la 3 zile utilizând serviciul de achiziție online ce poate fi accesat utilizând următorul link https://bilete.tfc-online.ro/vanzarebilete/loginuser.aspx.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru!

 

Conform Hotărârii CNSSU nr. 6 din data de 09.03.2020 privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, cetățenii români care au călătorit din Italia către Romania și utilizează transportul feroviar intră în carantină sau autoizolare pe teritoriul României și iși vor asuma responsabilitatea respectării acestei obligații prin completarea unei declarații pe proprie răspundere la îmbarcarea în tren. Această declarație trebuie solicitată personalului de deservire a trenului.

Transferoviar Călători efectuează un program suplimentar de dezinfecție zilnică a tuturor automotoarelor din parcul propriu de material rulant cu produse autorizate de Ministerul Sănătății (substanță SAN 20).

Pentru informare corectă a publicului călător, Transferoviar Călători a expus atât la casele de bilete proprii cât și în trenuri, afișe cu informații referitoare la prevenirea infecției cu virusul COVID 19.

Transferoviar Călători recomandă publicului călător respectarea normelor de igienă pe timpul călătoriei cu trenul.

 

ANUNȚ PENTRU STUDENȚI

Începând cu 15.10.2019, pentru achiziționarea legitimațiilor de călătorie online sau de la kiosk-urile TFC, este necesar să dețineți Card Student TFC, acesta înlocuind vechiul ID Student TFC.
Cardurile Student TFC se pot obține de la orice casă de bilete TFC, cu excepția casei de bilete Târgoviște, în baza legitimației de student pentru reducere/gratuitate la transport vizată pe anul universitar 2019 - 2020.

_________________________________________________________________
 
Stimați călători,
Vă informăm că începând cu data de 04.09.2019, s-a deschis o nouă casă de bilete TFC - Oltenița. Aceasta este situată în incinta Gării Oltenița, iar programul de funcționare va fi: Luni - Vineri - 07:15 - 12:30 si 13:00 - 15:45 iar Sâmbătă și Duminică va fi închis.
O zi frumoasă!
_________________________________________________________________

Suntem încântați să vă anunțăm că luni, 15.04.2019 a fost implementat Cardul Călătorului TFC la casele de bilete Titan Sud și Oltenița, care va fi utilizat pentru abonamentele de călătorie,ulterior fiind introduse și la casele de bilete Buzău, Ploiești Sud și București Nord.

Primul Card al călătorului va fi eliberat gratuit, odată cu achiziția abonamentului.

Pentru mai multe detalii despre Cardul Călătorului TFC, vă rugăm să accesați Termeni și Condiții https://www.transferoviarcalatori.ro/home/tfc-online/cardul-calatorului-tfc.html

* În data de 09 Decembrie 2018 s-a redeschis Casa de bilete Târgoviște cu următorul program: L-V 10:00 - 11:00/ 13:00 - 16:00 si S-D 10:00 - 16:00

- este disponibil serviciul Bilete TFC online prin care va puteti achizitiona legitimatiile de calatorie direct de pe site achitand cu cardul bancar.

- puteti achizitiona legitimatii de calatorie cu anticipatie de pana la zece zile de la orice casa de bilete TFC si de pe https://bilete.tfc-online.ro/VanzareBilete/loginuser.aspx.

 - in scopul preluarii tuturor coletelor in statia Braila la tren 15072 Galati - Bucuresti Nord, va recomandam sa aduceti colete si in celelalte zile ( in afara de Duminica) pentru a putea avea timpul si spatiul necesare pentru preluarea lor, altfel existand riscul neexpedierii coletelor. 

https://bilete.tfc-online.ro

CMS Design - Joomla Wordpress Templates