ANUNŢ IMPORTANT

Vă informăm că automotoarele aflate în parcul de material rulant al S.C Transferoviar Călători S.R.L., ce formează trenurile de călători, nu sunt dotate cu instalație de climatizare/aer condiționat, excepție fac doar două automotoare care sunt dotate cu instalație de climatizare/aer condiționat, care în anumite zile formează trenurile de pe relația București Nord-Galați și retur / Buzău – București Nord și retur.

Călătorii de pe secția București Nord – Galați și București Nord – Buzău sunt rugați înainte de efectuarea călătoriei să se informeze la casele de bilete din stații, daca trenul din ziua respectiva este dotat cu instalație de climatizare.

NE CEREM SCUZE ȘI VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE

T.F.C. ONLINE!!! Stimati calatori, avem placerea sa va informam ca este disponibil serviciul Bilete TFC online prin care va puteti achizitiona legitimatiile de calatorie direct de pe site achitand cu cardul bancar.

  

Stimati calatori va informam ca puteti achizitiona legitimatii de calatorie cu anticipatie de pana la zece zile de la orice casa de bilete TFC si de pe https://bilete.tfc-online.ro/VanzareBilete/loginuser.aspx.

 

Stimati calatori, in scopul preluarii tuturor coletelor in statia Braila la tren 15072 Galati - Bucuresti Nord, va recomandam sa aduceti colete si in celelalte zile ( in afara de Duminica) pentru a putea avea timpul si spatiul necesare pentru preluarea lor, altfel existand riscul neexpedierii coletelor. 

 

CMS Design - Joomla Wordpress Templates