Redeschidere Casă de bilete Târgoviște

Stimați călători, 

Vă informăm că în data de 09 Decembrie 2018 se va redeschide Casa de bilete Târgoviște cu următorul program: L-V 10:00 - 11:00/ 13:00 - 16:00 si S-D 10:00 - 16:00

PROGRAM CASE DE BILETE TFC IN PERIOADA SARBATORILOR

Program de sarbatori Case de Bilete T.F.C.

 

CASA BUZAU

30.11.2018  7.00-17.00

24.12.2018  7.00-17.00

25.12.2018  INCHIS

26.12.2018  7.00-17.00

31.12.2018  7.00-17.00

01.01.2019  INCHIS

 

CASA GALATI , CASA PLOIESTI SUD, CASA BUCURESTI NORD, CASA TITAN SUD, CASA ROSIORI NORD, CASA CLUJ NAPOCA

25.12.2018  INCHIS

01.01.2019  INCHIS

 

 

 

ECOLOGIZARE SECTIE GALATI - BARLAD

COMUNICAT DE PRESA

In 03 mai 2018 TRANSFEROVIAR CALATORI si TRANSFEROVIAR GRUP impreuna cu voluntarii de la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Tulucesti vor desfasura o actiune de ecologizare la km 26+300 situat intre Frumusita si Stoicani pe sectia Galati – Barlad.

Scopul actiunii noastre este in primul rand de protejare a mediului inconjurator si in al doilea rand de sensibilizare a calatorilor si locuitorilor din aceasta zona de a pastra curatenia si de a constientiza faptul ca PET -urile si alte deseuri nu sunt biodegradabile si ne afecteaza sanatatea tuturor.

Ne dorim sa continuam campaniile de implicare activa in viata sociala de pe sectiile operate de T.F.C. si gestionate de T.F.G. pentru a creste nivelul de satisfactie a transportului pe calea ferata si a aduce un plus de normalitate.

TRANSFEROVIAR sustine un mediu mai verde si mai curat!

Pentru că ne pasă și credem că fiecare dintre noi putem aduce un plus în mediul în care trăim salvat în perioada 2013 - 2017 un număr de 59 de copaci prin colectare selectivă și reciclarea hârtiei și cartonului.

1270176 10151783649943796 1530225068 o

 

 

Plantam impreuna pentru o sectie mai verde si un teren mai stabil

COMUNICAT DE PRESA

In 24 noiembrie 2017 TRANSFEROVIAR CALATORI si TRANSFEROVIAR GRUP impreuna cu voluntarii de la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Tulucesti vor desfasura o actiune de plantare puieti la km 5 Tulucesti pe sectia Galati – Barlad.

Scopul actiunii noastre este in primul rand de protejare a mediului inconjurator si in al doilea rand de stabilizare a terenului din apropierea caii ferate.

Ne dorim sa continuam campaniile de implicare activa in viata sociala de pe sectiile operate de T.F.C. si gestionate de T.F.G. pentru a creste nivelul de satisfactie a transportului pe calea ferata si a aduce un plus de normalitate.

   

 

     PENTRU VOLUNTARUL  NOSTRU:

 • Aminteste-ti sa iei cu tine multă voie bună și dorința de a face un lucru bun alături de prieteni. Împreună protejăm mediul și ne bucurăm de o călătorie cu trenul TFC!
 • Este important să fii îmbrăcat adecvat. Acest lucru înseamnă că ești echipat cu pantaloni lungi, bocanci, tricou cu mânecă lungă și geacă.

Programul propus pentru ziua acțiunii. 

 • 08:15 - 08:29. - Ne adunăm in gara Tulucesti si pornim la drum cu trenul TFC
 • 08:45 – 09:00– Ajungem la km 5 Tulucesti si facem instructajul și protecția muncii
 • 09:00 – 10:00 - Plantăm puieții de salcam (desfașurare acțiune propriuzisă)
 • 10:00 – 10:25 - Facem poze , ne bucurăm de rezultate și asteptam trenul care sa ne duca inapoi la scoala la Tulucesti
 • 10:25-10:36 - Vorbim cu prietenii noștri in tren si ne amintim cu placere de fapta buna facuta
 • Nu ne putem asuma nici o responsabilitate față de copiii ce vor participa la această acțiune. Întreaga responsabilitate aparține exclusiv părinților si/sau însoțitorilor acestora.
 • Este important ca pe toată durata acțiunii copiii să stea în imediata vecinătate a părinților, aparținătorilor sau însoțitorilor
 • Profesorii vor prezenta și explica pe toată perioada acțiunii copiilor fiecare etapă a procesului de plantare, respectiv se vor implica activ în a identifica elemente din cadrul naturii ce vor fi prezentate copiilor.

 SĂNĂTATE

 • Dacă ai probleme de sănătate (probleme cardiace sau altele care pot afecta capacitatea ta de muncă și rezistența la efort) este bine să te menajezi. Cel mai important este faptul că ți-ai dorit să fii alături de noi.
 • Dacă în timpul acțiunii identifici o problemă de sănătate (sau de oboseală) la tine sau la colegul tău, oprește-te din muncă și adresează-te imediat șefului de pluton.

Oferta reducere 5%!

Stimati calatori,

Va informam ca la achizitia prin plata cu cardul a biletelor, exclusiv online si de la automatele de vanzare bilete, beneficiati de o reducere de 5%!
Reducerea este valabila pentru urmatoarele tipuri de bilete: bilet pret intreg, bilet elev, bilet copil, oferta dus-intors adult, oferta dus-intors copil.
Va multumim pentru ca alegeti sa calatoriti cu noi!

Oferta dus-intors STABILIT cu reducere 10%!

Stimaţi călători,

Vă informăm că puteţi achiziţiona de la casele de bilete TFC şi de la automatele de vânzare Oferta dus-întors STABILIT pentru călătoria dus-întors, atunci când se cunosc datele de efectuare a călătoriilor de dus și de întors (trenurile și datele de călătorie).

Biletul dus-întors STABILIT oferă o reducere de 10% din tariful de transport integral pentru călătoria dus- întors, cu tren InterRegio, pe aceeași rută și clasă, la care se utilizează un singur tren, atât la călătoria de dus, cât și la cea de întoarcere, atunci când se cunosc data și trenul pentru călătoria de întoarcere.Data limită de efectuare a călătoriei de întoarcere este a cincea zi de la data efectuării călătoriei de dus până cel mai târziu cu un tren care are ora de plecare 2359. La calculul ultimei date la care se poate efectua călătoria de întoarcere se include și ziua în care se efectuează călătoria de dus.

Călătoria de întoarcere se poate efectua cel mai devreme în aceeași zi ca și călătoria de dus, dar nu mai devreme de 60 minute de la ora de sosire în stația de destinație a trenului de dus.

Biletul dus-întors STABILIT se emite pentru: persoanele adulte și pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani împliniți și 10 ani neîmpliniți, precum și pentru copiii sub 5 ani pentru care se solicită loc separat.

Oferta dus-intors cu reducere 10%!

Stimati calatori,

Va informam ca puteti beneficia de Oferta dus-întors VARIABIL, pentru călătoria dus-întors cu trenul InterRegio, clasa 1 sau la clasa a 2-a, pe relații de călătorie la care se utilizează un singur tren, atât la călătoria de dus, cât și la cea de întors, la care nu se cunosc data și trenul pentru călătoria de întoarcere. În acest caz călătorul își poate stabili data de întoarcere în oricare dintre zilele cuprinse în perioada de valabilitate.
Biletul dus-întors se emite pentru: persoane adulte și pentru copii între 5 și 10 ani neîmpliniți, precum și pentru copiii sub 5 ani pentru care se solicită loc separat. Se emit pentru un singur tren de rang InterRegio, pentru o persoană și este valabil la clasa 1 și clasa a 2-a.
Tariful de transport este calculat cu reducere 10% din tariful: Tren InterRegio -clasa 1 și clasa 2 și Tren InterRegio – 50% clasa 1 și 50% clasa 2 pentru relația de călătorie solicitată de călător. La trenurile cu regim de rezervare se va achita integral tariful de rezervare a locului pentru fiecare loc, corespunzător clasei de rezervare, dacă se asigură loc rezervat, atât pentru călătoria de dus, cât și pentru cea de întors.
Legitimația de călătorie care se eliberează este: biletul D-î VAR.+TDus( IR) – pentru adulți și biletul D-î VARcopil+TDus/IR- pentru copii.
Biletul dus-întors este valabil 5 zile de la data începerii călătoriei de dus. Călătoria de întoarcere se poate efectua cu un tren care are ora de plecare din stația de cale ferată de plecare a călătoriei de întors până cel târziu la ora 23:59 a celei de a cincea zi de la data începerii călătoriei de dus.
Oferta dus-întors VARIABIL se emite doar la casele de bilete TFC și la automatele de vânzare bilete (kioskuri).
Efectuarea călătoriei de întors impune prezentarea obligatorie a călătorului pentru achiziționarea tichetului de rezervare la casele de bilete sau în tren, în situația în care acesta se urcă dintr-o stație fără casă de bilete sau activitatea acesteia este suspendată temporar.
Biletul dus-întors dă dreptul la călătoria cu o clasă superioară. Diferențele tarifare privind clasa se achită integral pe distanța de călătorie solicitată, încasându-se diferențele tarifare corespunzător zonei kilometrice a biletului inițial, calculate pentru călătoria simplă. Biletul dus-întors dă dreptul la: amânarea, anticiparea călătoriei, atât la dus cât și la întors, în perioada sa de valabilitate.
Mai multe informatii legate de aceasta oferta gasiti la rubrica "Oferte TFC si conditii de restituire".

Studentii pot achizitiona bilete online si de la kiosk

Anunț important pentru studenți!

Începând cu data de 23.03.2017, studenții români/străini înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă - licenţă, master, doctorat - în instituţiile de învăţământ superior acreditate din România, care dețin legitimații de student pentru reducere/gratuitate la transport vor putea achiziționa legitimații de călătorie gratuite prin sistem on-line și de la automatele de vânzare TFC, conform reglementărilor proprii TFC.

TOT CU ACEASTĂ DATĂ SE REDUCE TIMPUL DE EMITERE A BILETELOR ONLINE DE LA 6 ORE LA 2 ORE PÂNĂ LA PLECAREA TRENULUI CONFORM OREI DE PE BILET.

Studenții care beneficiază de gratuitate la transport pe calea ferată, în baza adeverinței eliberate de instituția de învățământ superior, nu își pot achiziționa bilete gratuite prin sistem on-line sau de la automatele de vânzare TFC, deoarece aceste adeverințe au diferite date de valabilitate, majoritatea nefiind eliberate pentru tot anul universitar în curs. Acești beneficiari își pot achiziționa legitimații de călătorie gratuite doar de la casele de bilete sau din tren, după caz, conform reglementărilor proprii TFC.

Pentru a putea beneficia de serviciile de achiziționare, în regim self service, prin internet și automate de vânzare bilete TFC, studentul trebuie să se prezinte mai întâi la una din casele de bilete TFC, pentru obținerea unei legitimații de autentificare și identificare a utilizatorului în sistemele de emitere legitimații de călătorie, denumită  ID Student TFC”, în baza căreia va putea achiziționa ulterior bilete.

Legitimația de autentificare și identificare a utilizatorului este valabilă pe an universitar. După începerea anului universitar următor, studentul trebuie să-și obțină un alt ID Student TFC”.

Această legitimație de autentificare și identificare a utilizatorului având calitatea de student este nominală, netransmisibilă și NU este o legitimație de călătorie. Ea poate fi utilizată doar pentru achiziționarea biletelor de călătorie.

Pentru emiterea unei legitimațiide autentificare și identificare ID Student TFC” studentul trebuie să prezinte la casa de bilete următoarele documente:

 • legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport, vizată la zi pentru anul universitar în curs și un act de identitate (carte de identitate sau paşaport).

După obținerea ID Student TFC”,  studentul își poate achiziționa legitimație de călătorie gratuită prin sistem on-line și de la automatele de vânzare TFC, prin introducerea în câmpurile dedicate a următoarelor date de identificare:

 • Numărul înscris la rubrica „Id.”  de pe legitimația de autentificare și identificare a utilizatorului ID Student TFC”.

 Exemplu:    Id. 00000035    se va introduce nr. 35

 • CNP (Personal code/National Identification Number) al deținătorului de ID Student TFC”.

În cazul pierderii/furtului unei legitimații de autentificare și identificare, titularul poate solicita la orice ghișeu TFC o nouă legitimație ID Student TFC”. Emiterea pentru același utilizator a unei noi legitimații de autentificare și identificare va avea ca efect anularea în sistem a legitimației inițiale, declarată ca pierdută/sustrasă, nemaiputând fi utilizată.

În cazul cererii multiple, efectuată printr-o singură tranzacție, pentru un număr de maxim 6 studenți, la achiziționarea biletelor gratuite prin sistem online/automate de vânzare se va introduce pentru fiecare utilizator în parte: număr Id. (de pe legitimația de autentificare și identificare) și CNP.

Numele și prenumele, nr. legitimației de student, înscrise pe biletul TFC online, trebuie să corespundă cu cele înscrise în documentele prezentate în tren. Nr. legitimației de student înscrisă pe biletul- kiosk, trebuie să corespundă cu cele înscrise în documentele prezentate în tren.

Pentru achiziţionarea de legitimaţii de călătorie, studenţii poartă responsabilitatea documentelor prezentate, cât şi a datelor declarate în sistemul de achiziţionare on-line/automate de vânzare.

Legitimația de călătorie gratuită pentru studenți (biletul) este valabilă numai însoțită de legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport, vizată la zi pentru anul universitar în curs și un act de identitate (carte de identitate sau paşaport).

La verificarea legalităţii călătoriei în tren, studentul va prezenta legitimaţia de călătorie (biletul), legitimaţia de student pentru reducere/gratuitate la transport vizată pentru anul universitar în curs și un act de identitate. Studenții care nu prezintă documentele solicitate vor fi consideraţi ca fiind fără legitimaţie de călătorie și vor fi tarifați la tariful majorat de taxare în tren.

TFC in Google Maps

Stimați călători, avem plăcerea să vă informăm că trenurile TFC apar și în Google Maps. In cazul in care sesizati vreo neconcordanta nu ezitati sa ne contactati. Vă mulțumim că alegeți să călătoriți cu trenurile TFC!

ROȘIORI - COSTEȘTI

Avem plăcerea să vă informam că din data de 11 IULIE 2017 am început operarea cu trenuri de călători pe secția Roșiori – Costești.

Pasagerii au posibilitatea să-și achiziționeze legitimațiile de călătorie de la casa de bilete din Roșiori Nord, la linia 1, direct din tren, pentru statiile in care nu sunt case de bilete, de la personalul de drum, sau online accesând site-ul bilete.tfc-online.ro.

Pensionarii, elevii, copiii beneficiază de 50% reducere, iar studenții și beneficiarii legilor 44/1994, 341/2004, 118/1990, 189/2000, 448/2006 de gratuitate. Facilitățile oferite, tarifele complete si mersul trenurilor pot fi consultate pe site-ul companiei la www.transferoviarcalatori.ro.

Călătorii au posibilitatea de a ne contacta în mod direct folosind formularul de sesizări din cadrul site-ului, al chestionarului electronic (de pe site) sau fizic existent în casa de bilete, jurnalul călătorului, aplicația Android Trenuri TFC disponibilă pe Google Play, pentru a ne transmite eventuale ajustări în graficul de circulație al trenurilor T.F.C. Din experiența operării pe alte secții vă informăm ca mersul de tren poate suferi mici modificări în primele luni de circulație, modificări datorate adaptării în funcție de nevoile călătorilor de pe această secție.

Vă așteptăm să călătorim împreună!

Echipa T.F.C. vă urează drum bun...prin viață!

CMS Design - Joomla Wordpress Templates