ANUNŢ PUBLIC - REVIZUIRE AUTORIZATIE DE MEDIU

S.C TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI  S.R.L. cu sediul social în localitatea Cluj - Napoca  str. Tudor Vladimirescu, Nr. 2 - 4, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comertului sub numarul  J 12/1530/2012, Cod Unic de înregistrare RO 26565289,  anunta publicul interesat asupra solicitării de revizuire a autorizaţiei de mediu nr. 27 din 11.09.2012, pentru desfasurarea activitatii: transport interurban de calatori pe calea ferata, cod CAEN – 4910 si la punctul de lucru TARGOVISTE, nou infiintat.

Informaţii privind impactul potenţial asupra mediului al activităţii pentru care se solicită revizuirea autorizaţiei de mediu pot fi consultate la sediul titularului din Calea Buzeşti, nr. 63-69, Bl. A3, Ej. 1, Ap.1, Sector 1, Bucureşti, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00 – 17:00, precum şi la sediul A.N.P.M., Splaiul lndependentei nr. 294, sector 6, Bucuresti.

Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestaţii sau sugestii, la sediul A.N.P.M., Splaiul lndependentei nr. 294, sector 6, Bucuresti.

Instalație de climatizare / aer condiționat

ANUNȚ!

Stimați călători,

Vă informăm că automotoarele aflate în parcul de material rulant al S.C Transferoviar Călători S.R.L., ce formează trenurile de călători, nu sunt dotate cu instalație de climatizare/aer condiționat, excepție fac doar două automotoare care sunt dotate cu instalație de climatizare/aer condiționat, care în anumite zile formează trenurile de pe relația București Nord-Galați și retur / Buzău – București Nord și retur.

Călătorii de pe secția București Nord – Galați și București Nord – Buzău sunt rugați înainte de efectuarea călătoriei să se informeze la casele de bilete din stații, daca trenul din ziua respectiva este dotat cu instalație de climatizare.

NE CEREM SCUZE ȘI VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Redeschidere Casă de bilete Târgoviște

Stimați călători, 

Vă informăm că în data de 09 Decembrie 2018 se va redeschide Casa de bilete Târgoviște cu următorul program:

LUNI - VINERI 10:00 - 11:00 și 13:00 - 16:00

SÂMBĂTĂ - 10:00 - 16:00

DUMINICĂ - ÎNCHIS

Sectii operate de TFC

Sectiile operate de TFC sunt: Cluj Napoca - Oradea ; Buzau - Nehoiasu; Galati - Barlad; Titan Sud - Oltenita, Buzau - Bucuresti Nord, Ploiesti Sud - Slanic, Ploiesti Sud - Maneciu, Galati - Bucuresti Nord, Ploiesti Sud - Targoviste, Targoviste - Pietrosita, Bucuresti Nord - Titu - Targoviste.

Echipa TFC va doreste drum bun...prin viata!

TRANSFEROVIAR sustine un mediu mai verde si mai curat!

Pentru că ne pasă și credem că fiecare dintre noi putem aduce un plus în mediul în care trăim salvat în perioada 2014 - 2018 un număr de 80 de copaci prin colectare selectivă și reciclarea hârtiei și cartonului.

SALVĂM COPĂCEI, SALVĂM NATURA, SALVĂM GENERAȚIILE VIITOARE!

1270176 10151783649943796 1530225068 o

 

 

MERSUL TRENURILOR TFC pentru Android

Stimati calatori,

Avem placerea sa va informam ca incepand de azi este disponibila aplicatia MERSUL TRENURILOR TFC pentru Android. Va invitam sa o descarcati pentru a avea acces rapid la mersul trenurilor si anunturile postate pe site-ul nostru. Aplicatia se poate descarca direct de aici http://l.flashweb.ro/tfc/ De asemenea aveam placerea sa va informam ca aplicatia a fost dezvoltata de un elev în clasa a10-a la Liceul Internațional de Informatică din București. Ii multumim cu aceasta ocazie si ne bucuram ca avem in tara elevi talentati si pasionati de transporturile feroviare.

Majorare tarife

Stimați călători,

Vă informăm că începând cu data de 01 Ianuarie 2019, tarifele se vor majora, iar noile tarife sunt afișate pe site, la secțiunea - Tarife TFC -.

Menționăm că pentru călătoriile cu trenurile rang Interregio - IR, biletele întregi și biletele pentru copil beneficiază de tarifele pentru trenurile rang Regio – R,

Vă mulțumim pentru ințelegere!

Oferta reducere 5%!

Stimati calatori,

Va informam ca la achizitia prin plata cu cardul a biletelor, exclusiv online si de la automatele de vanzare bilete, beneficiati de o reducere de 5%!
Incepand cu 01.01.2019 reducerea va fi valabila pentru urmatoarele tipuri de bilete: bilet pret intreg si bilet copil
Va multumim pentru ca alegeti sa calatoriti cu noi!

ECOLOGIZARE SECTIE GALATI - BARLAD

COMUNICAT DE PRESA

In 03 mai 2018 TRANSFEROVIAR CALATORI si TRANSFEROVIAR GRUP impreuna cu voluntarii de la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Tulucesti vor desfasura o actiune de ecologizare la km 26+300 situat intre Frumusita si Stoicani pe sectia Galati – Barlad.

Scopul actiunii noastre este in primul rand de protejare a mediului inconjurator si in al doilea rand de sensibilizare a calatorilor si locuitorilor din aceasta zona de a pastra curatenia si de a constientiza faptul ca PET -urile si alte deseuri nu sunt biodegradabile si ne afecteaza sanatatea tuturor.

Ne dorim sa continuam campaniile de implicare activa in viata sociala de pe sectiile operate de T.F.C. si gestionate de T.F.G. pentru a creste nivelul de satisfactie a transportului pe calea ferata si a aduce un plus de normalitate.

CMS Design - Joomla Wordpress Templates