Oferta dus-intors cu reducere 10%!

Stimati calatori,

Va informam ca puteti beneficia de Oferta dus-întors VARIABIL, pentru călătoria dus-întors cu trenul InterRegio, clasa 1 sau la clasa a 2-a, pe relații de călătorie la care se utilizează un singur tren, atât la călătoria de dus, cât și la cea de întors, la care nu se cunosc data și trenul pentru călătoria de întoarcere. În acest caz călătorul își poate stabili data de întoarcere în oricare dintre zilele cuprinse în perioada de valabilitate.
Biletul dus-întors se emite pentru: persoane adulte și pentru copii între 5 și 10 ani neîmpliniți, precum și pentru copiii sub 5 ani pentru care se solicită loc separat. Se emit pentru un singur tren de rang InterRegio, pentru o persoană și este valabil la clasa 1 și clasa a 2-a.
Tariful de transport este calculat cu reducere 10% din tariful: Tren InterRegio -clasa 1 și clasa 2 și Tren InterRegio – 50% clasa 1 și 50% clasa 2 pentru relația de călătorie solicitată de călător. La trenurile cu regim de rezervare se va achita integral tariful de rezervare a locului pentru fiecare loc, corespunzător clasei de rezervare, dacă se asigură loc rezervat, atât pentru călătoria de dus, cât și pentru cea de întors.
Legitimația de călătorie care se eliberează este: biletul D-î VAR.+TDus( IR) – pentru adulți și biletul D-î VARcopil+TDus/IR- pentru copii.
Biletul dus-întors este valabil 5 zile de la data începerii călătoriei de dus. Călătoria de întoarcere se poate efectua cu un tren care are ora de plecare din stația de cale ferată de plecare a călătoriei de întors până cel târziu la ora 23:59 a celei de a cincea zi de la data începerii călătoriei de dus.
Oferta dus-întors VARIABIL se emite doar la casele de bilete TFC și la automatele de vânzare bilete (kioskuri).
Efectuarea călătoriei de întors impune prezentarea obligatorie a călătorului pentru achiziționarea tichetului de rezervare la casele de bilete sau în tren, în situația în care acesta se urcă dintr-o stație fără casă de bilete sau activitatea acesteia este suspendată temporar.
Biletul dus-întors dă dreptul la călătoria cu o clasă superioară. Diferențele tarifare privind clasa se achită integral pe distanța de călătorie solicitată, încasându-se diferențele tarifare corespunzător zonei kilometrice a biletului inițial, calculate pentru călătoria simplă. Biletul dus-întors dă dreptul la: amânarea, anticiparea călătoriei, atât la dus cât și la întors, în perioada sa de valabilitate.
Mai multe informatii legate de aceasta oferta gasiti la rubrica "Oferte TFC si conditii de restituire".

CMS Design - Joomla Wordpress Templates