Oferta dus-intors STABILIT cu reducere 10%!

Stimaţi călători,

Vă informăm că puteţi achiziţiona de la casele de bilete TFC şi de la automatele de vânzare Oferta dus-întors STABILIT pentru călătoria dus-întors, atunci când se cunosc datele de efectuare a călătoriilor de dus și de întors (trenurile și datele de călătorie).

Biletul dus-întors STABILIT oferă o reducere de 10% din tariful de transport integral pentru călătoria dus- întors, cu tren InterRegio, pe aceeași rută și clasă, la care se utilizează un singur tren, atât la călătoria de dus, cât și la cea de întoarcere, atunci când se cunosc data și trenul pentru călătoria de întoarcere.Data limită de efectuare a călătoriei de întoarcere este a cincea zi de la data efectuării călătoriei de dus până cel mai târziu cu un tren care are ora de plecare 2359. La calculul ultimei date la care se poate efectua călătoria de întoarcere se include și ziua în care se efectuează călătoria de dus.

Călătoria de întoarcere se poate efectua cel mai devreme în aceeași zi ca și călătoria de dus, dar nu mai devreme de 60 minute de la ora de sosire în stația de destinație a trenului de dus.

Biletul dus-întors STABILIT se emite pentru: persoanele adulte și pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani împliniți și 10 ani neîmpliniți, precum și pentru copiii sub 5 ani pentru care se solicită loc separat.

CMS Design - Joomla Wordpress Templates