Reduceri de fidelitate

Reduceri de fidelitate

NOU: Începând cu data de 11 decembrie 2022, persoanele care folosesc mai multe trenuri TFC în cadrul aceleași călătorii, își pot achiziționa bilete cu reducere de la casele de bilete, online sau de la automatele de vânzare bilete.

 

REDUCEREA DE FIDELITATE se acordă persoanelor care folosesc două sau mai multe trenuri în cadrul aceleiași călătorii, dintre care unul din trenuri este interregio.

Reducerea de fidelitate se aplică la cumpărarea biletelor cu preț întreg sau de copil, pentru călătoria cu două sau mai multe trenuri succesive, dintre care unul este tren interregio.

Reducerile acordate sunt:

  • 10 % reducere pentru cei care călătoresc cu două trenuri succesive, dintre care unul este interregio;
  • 15 % reducere pentru cei care călătoresc cu trei sau mai multe trenuri succesive, dintre care cel puțin unul este tren interregio.

 

Procentul de reducere se aplică la tariful întreg sau de copil, pentru fiecare tren în parte, iar tariful de rezervare de loc se achită integral, la trenurile cu regim de rezervare.

Oferta de fidelitate nu se cumulează cu alte reduceri (  ex. oferta Card TFC Plus).

Reducerea de fidelitate NU se aplică la biletele emise beneficiarilor de facilități pe calea ferată, cu excepția copiilor.

Ora de plecare a ultimului tren de legatură trebuie să fie într-un interval de maxim 48 de ore, față de ora de plecare din stația de îmbarcare a călătorului.

Călătorii pot beneficia de reducerea de fidelitate de 10% sau 15% la cumpărarea biletelor ONLINE, de la automatele de vânzare bilete TFC (Ploiești Sud, Aeroport Henri Coandă, Buzău, Cluj Napoca, București Nord) sau de la casele de bilete cu emitere electronică.

  • La o dată ulterioară, TFC va introduce oferta de fidelitate de 10% pentru călătoria cu două trenuri succesive, dintre care unul este interregio și la achiziționarea biletelor din tren, la urcarea din stațiile fără case de bilete, cu program suspendat sau în afara orelor de program a acestora.

 

Oferta de fidelitate se aplică numai în termenii şi condiţiile stabilite pentru comercializare.

TFC îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile de comercializare sau de a sista oricând oferta comercială.

 

 

 

 


Tipărire