Cardul Călătorului TFC

ONLINE! RAPID ȘI SIGUR! Cu cardul călătorului TFC ai libertatea de a-ți încărca singur abonamentul fără a fi nevoie de un drum la casa de bilete.

Cardul Călătorului T.F.C. (nominal și netransmisibil ) oferă posibilitatea de achiziționare a legitimațiilor de călătorie de tip abonament, atât prin canalele de distribuție self service: automate de vânzare legitimații de călătorie și platforma online, cât și de la case de bilete. În plus, în caz de pierdere, de furt sau deteriorare a cardului emis inițial, există posibilitatea de a se transfera titlurile de călătorie pe un nou card.

Cardul de Călătorie T.F.C. se emite gratuit o singură dată la orice casă de bilete T.F.C. în baza C.I. a solicitantului, iar pentru elevi și studenți în baza carnetului vizat pe anul universitar în curs.

Termenii și condițiile impuse la utilizarea cardului călătorului TFC pot fi fi consultați aici https://www.transferoviarcalatori.ro/ro/suport/termeni-si-conditii/cardul-calatorului-tfc

Obiecte pierdute & găsite

Ai pierdut în tren vreun bun personal? Ai găsit în tren un obiect care nu-ți aparține? Hai să facem împreună tot posibilul să-l reunim cu proprietarul lui.

Bunurile găsite în tren le poți preda șefului de tren sau la casa de bilete oferind cât mai multe detalii referitoare la tren, vagon, loc.

Dacă ai avut ghinionul să pierzi un obiect drag și important sună la dispecerat și oferă cât mai multe detalii relevante: tren, data, vagon, loc, obiectul pierdut, lasă și datele tale de contact să te putem anunța dacă a fost găsit de un partener de drum sau chiar de personalul nostru de tren.

Aminteste-ți să faci o faptă bună în fiecare zi. Azi poate fi predarea unui obiect găsit în tren.

Chestionar

Pentru a cunoaște exigențele călătorilor ne-am propus să sondăm opinia acestora privind starea actuală a transportului feroviar de călători.
În acest scop, vă rugăm să aveți amabilitatea să completați chestionarul de mai jos.

Vă multțumim anticipat pentru colaborare.


SERVICII OFERITE:

-efectuarea transportului feroviar public de călători de lung parcurs, în trafic intern şi international;
-efectuarea transportului feroviar în trafic regional și interregional;

Menționăm faptul că reclamațiile transmise prin intermediul chestionarului nu vor fi considerate petiții la care TFC se obligă să răspundă în scris. Pentru primirea unui răspuns vă rugăm să transmiteți email pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

About our company

T.F.C.`s mission is to remain the only private railroad transportation agency most centered on the passengers` needs, comfort and safety, flexible, looking after our clients.

T.F.C.`s goal is to be the safest mean of railway transportation.

Among our deemed values, safety, respect, client reliability, openness, a certain degree of comfort and affordable prices are to be mentioned.

Short history. Tranferoviar Calatori (commonly known as T.F.C.) is a railway agency with private income having as main target of activity the development of public railroad transportation for passengers, within Romanian borders… and even further. T.F.C. is covering both single-operator and multi-operator infrastructure.

Primary purposes Increase speed in traffic, with expected improvement of the timespan on single-operator stations. Annual raise of the estimated number of passengers with 10-15%. Decreasing by 15-20% the total amount of suggestions coming from our clients. Expanding our marketing strategies.

CARIERE

Modalităţi de transmitere a CV-urilor:
1.printr-un mesaj, expediat direct la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ;
2.prin poştă la sediul TFC: Calea Buzești Nr 63-69, et 1, ap 1, sector 1, București;
3.completând formularul de mai jos: