SPECTACOL DE TEATRU DE IMPROVIZAȚIE ÎN MERS, ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI DOAR ÎN TRENURILE T.F.C!

DIN RESPECT PENTRU CĂLĂTORI -  SPECTACOL DE TEATRU DE IMPROVIZAȚIE ÎN MERS, ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI DOAR ÎN TRENURILE T.F.C!

Sâmbătă, 5 martie 2016, actorii de la Comedy.Show au oferit un adevărat spectacol de improvizație cu un unic scop: experimentarea unei călătorii inedite! Călătorii care aleg trenurile TFC pentru plecarea din București Nord de la ora 12:08 către Buzău, și retur 14:55 de la Buzău la București Nord vor fi fericiții „călători” ai unui spectacol de improvizație.

Nu știi ce este un spectacol de improvizație? Nu-i nimic, ne spun actorii de la Comedy.Show: nimic nu este pregătit dinainte, fixat, regizat, totul se întâmplă pentru prima oară sub ochii publicului care dă teme de improvizație pentru actori (titluri de scene, locuri unde să se întâmple acțiunea scenelor, obiecte pe care să le folosească improvizatorii într-o scenă, propoziții cu care actorii să improvizeze pe loc, ajutați de un pianist, un cantec, etc).

Daca vrei o călătorie unică spre / dinspre Buzău, 2 ore de râs, sau 4 ore de râs dacă alegi să te întorci tot cu noi pentru a continua terapia, echipa T.F.C. te așteaptă Sâmbătă, 5 martie, în trenurile 15053 (București Nord – Buzău) și 15054 (Buzău – București Nord) să le testăm împreună abilitățile de improvizație.

Comedy. Show este un spectacol recomandat și copiilor, neavând niciun cuvânt vulgar. Actorii din Comedy. Show sunt toți actori profesioniști,  absolvenți ai Facultății de Teatru, iar spectacolul se joacă de 19 sezoane în fiecare duminică. Distribuție: Ioana de Hillerin,  Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrescu,  Doru Cătănescu, Cosmin Bighei, Marin Grigore, Gabriel Rãuțã,  iar la pian Victor Prundea.

Gen: teatru de improvizație

Audiență: Audiență Generală

Alte informații: www.comedyshow.ro  

  1. J

Tipărire