Tarife

Începând cu data de 1 iulie 2022, tarifele practicate de Transferoviar Călători se vor modifica - consultați noile tarife aici.

Oferte speciale

București Nord - Aeroport H. Coandă

Pentru relația București Nord - Aeroport H. Coandă se achită tariful unic de 4 lei / călătorie. Oferta specială abonamente pentru relația București Nord - Aeroport H. Coandă:

  • 85 lei abonament lunar întreg
  • 25 lei abonament săptămânal
Tariful de transport bagaje (colete) este 12,00 lei.
Informații

Tariful unic pentru transportul unei biciclete este 7,00 lei, indiferent de distanța parcursă de un singur tren. Biletul se achiziționeaza de la casa de bilete sau din tren (pentru stațiile fără casă de bilete).
Informații

Tariful de rezervare este în valoare de 3,00 lei indiferent de zona kilometrică, ori rangul trenului ( Regio - R / Regio Expres - RE).
Informații

- Tarifele nu conțin contravaloarea tichetului de rezervare a locului.

- Tarifele includ TVA 19% și sunt exprimate în lei

Tariful de transport al unui câine se încasează ca 50% din tariful tren regio, clasa a2-a, la distanța kilometrică pentru care s-a emis și biletul de călătorie al proprietarului câinelui. Biletul se achiziționeaza de la casa de bilete sau din tren (pentru stațiile fără casă de bilete).
Modalități de achiziționare a legitimațiilor de călătorie
Tarifele legitimatiilor de călătorie se achită doar in LEI (RON), cash sau card, atât la casele de bilete TFC, cât și în tren.

Plata cu cardul este disponibilă în tren doar pe relațiile București Nord – Aeroport H. Coandă, București Nord - Galați și București Nord - Mangalia.
Facilități
Facilitățile acordate de TFC conform reglementărilor în vigoare pot fi consultate AICI.