Bagaje

Stimați călători,

Vă informăm că începând cu data de 01 Ianuarie 2019, tariful de transport bagaje (colete) se va majora și acesta va fi în valoare de 12,00 lei.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

 

Tariful se aplica pentru:

                a. pentru bagajele de mână necesare călătorului, altele decât cele transportate gratuit în spațiul situat deasupra locului, în limita de 30 kg, cu condiția ca acestea să nu îi incomodeze pe ceilalți călători și să nu fie obiecte excluse la transport.

                b. pentru bagajele ce depășesc limitele de greutate și volum, denumite bagaje voluminoase

 ( cum ar fi: sacii voluminoși, aparatură electrocasnică de dimensiuni mari, etc.).

                c. pentru bagajele de mână neînsoțite, transportate pe anumite relații de circulație cu trenurile TFC, în limita spațiilor special amenajate din vagoanele de călători.

Pentru sectile neinteroperabile, bagajele neinsotite, vor putea fi preluate doar la trenurile formate din automotoare de tipul VT614, VT624 si ADH11 in limita spatiului disponibil si doar din statiile de indrumare si stationare a trenurilor.

Pentru relatia Bucuresti Nord – Buzau – Nehoiasu si retur, trenurile la care se pot pune bagaje neinsotite sunt: 15002, 15051, 15054 si 15003, in limita spatiului disponibil, statiile unde se pot preda sau ridica bagajele sunt Buzau si Bucuresti Nord.

Pentru relatia Bucuresti Nord – Galati si retur, trenurile la care se pot pune bagaje neinsotite sunt: 15071 si 15072, la aceste trenuri se pot preda sau ridica bagajele in statiile: Bucuresti Nord, Buzau, Braila si Galati, preluarea bagajelor neinsotite se va realiza in limita spatiului ramas disponibil si a timpului de stationare.

Cluj Napoca – Oradea si retur, bagajele neinsotite se vor prelua la transport numai din statiile Cluj Napoca si Oradea si doar la trenurile care au spatii special amenajate (trenuri formate din automotoare de tipul VT 614 sau 624). Preluarea acestora la transport se face in limita spatiului disponibil.

Mai multe detalii va rugam sa consultati sectiunea Regulament T.F.C. - Transport bagaje.

CMS Design - Joomla Wordpress Templates