Tarife

Oferte speciale

București Nord - Aeroport H. Coandă

Pentru relația București Nord - Aeroport H. Coandă se achită tariful unic de 5.50 RON / călătorie. Oferta specială abonamente pentru relația București Nord - Aeroport H. Coandă:

  • 120 RON abonament lunar întreg
  • 33 RON abonament săptămânal
Tariful de transport bagaje (colete) este 16.50 RON.
Informații

Tariful unic pentru transportul unei biciclete este 11.00 RON, indiferent de distanța parcursă de un singur tren. Biletul se achiziționeaza de la casa de bilete sau din tren (pentru stațiile fără casă de bilete).
Informații

Tariful de rezervare este în valoare de 4.50 RON indiferent de zona kilometrică, pentru rangurile de tren Regio - R / Regio Expres - RE (obligatoriu) și 5.50 RON pentru InterRegio - IR (obligatoriu).
Excepții:
- serviciile operate cu autocare înlocuitoare pe ruta Cluj Napoca - Oradea circulă cu rezervare obligatorie, tariful fiind 1 RON;
- pentru unele rute, ranguri și limite de distanță tariful de rezervare poate să fie opțional: Informații suplimentare.

- Tarifele din tabel nu conțin contravaloarea tichetului de rezervare a locului.

- Tarifele din tabel includ TVA 19% și sunt exprimate în lei

Tariful de transport al unui câine se încasează ca 50% din tariful de tren corespunzător, clasa a2-a, la distanța kilometrică pentru care s-a emis și biletul de călătorie al proprietarului câinelui. Biletul se achiziționeaza de la casa de bilete sau din tren (pentru stațiile fără casă de bilete).
Modalități de achiziționare a legitimațiilor de călătorie
Tarifele legitimatiilor de călătorie se achită doar in LEI (RON), cash sau card, atât la casele de bilete TFC, cât și în tren.

Plata cu cardul bancar (contactless) este disponibilă în tren pe toate relațiile.
Facilități
Facilitățile acordate de TFC conform reglementărilor în vigoare pot fi consultate AICI.