Cu trenul de la București Nord la Aeroportul H.Coandă

Măsuri COVID-19

Pentru a preveni răspândirea noului virus Covid-19, în această perioadă, vă recomandăm achiziționarea legitimațiilor de călătorie:

* online

* kiosk

* de la casele de bilete prin efectuarea plăților cu card bancar.

De asemenea, pentru a evita supraaglomerarea caselor de bilete, vă reamintim ca aveți posibilitatea achiziționării cu anticipație a biletelor de călătorie de până la 30 zile, utilizând serviciul de achiziție online ce poate fi accesat utilizând următorul link https://bilete.tfc-online.ro/vanzarebilete/loginuser.aspx.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru!

Conform Hotărârii CNSSU nr. 6 din data de 09.03.2020 privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, cetățenii români care au călătorit din zonele roșii către Romania și utilizează transportul feroviar intră în carantină sau autoizolare pe teritoriul României și iși vor asuma responsabilitatea respectării acestei obligații prin completarea unei declarații pe proprie răspundere la îmbarcarea în tren. Această declarație trebuie solicitată personalului de deservire a trenului.

Transferoviar Călători efectuează un program suplimentar de dezinfecție zilnică a tuturor automotoarelor din parcul propriu de material rulant cu produse autorizate de Ministerul Sănătății (substanță SAN 20).

Pentru informare corectă a publicului călător, Transferoviar Călători a expus atât la casele de bilete proprii cât și în trenuri, afișe cu informații referitoare la prevenirea infecției cu virusul COVID 19.

Transferoviar Călători recomandă publicului călător respectarea normelor de igienă pe timpul călătoriei cu trenul.

Online Abonamente lunare și abonamente săptămânale

Avem plăcerea de a vă informa că aveți posibilitatea de a achiziționa, prin intermediul platformei online https://bilete.tfc-online.roabonamente lunare și abonamente săptămânale la tarif întreg, fără a vă mai prezenta la casele de bilete TFC, sporind astfel confortul dumneavoastră. Este necesar să dețineți Cardul Călătorului TFC, card care poate fi eliberat de la orice casă de bilete TFC.

Factură legitimații de călătorie

În cazul în care vă achiziționați legitimația de călătorie din tren sau automate de vanzare, și doriți factură, vă puteți prezenta la casele de bilete completand urmatoarele date necesare facturării:

         date facturare

Prin transmiterea informatiilor de mai sus va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal! 

ECOLOGIZARE SECȚIE GALAȚI - BÂRLAD

În 03 mai 2018 TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI și TRANSFEROVIAR GRUP împreună cu voluntarii de la Școala Gimnaziala nr. 1 din Tulucești au desfășurat o acțiune de ecologizare la km 26+300 situat între Frumușița și Stoicani pe secția Galați – Bârlad.

Scopul acțiunii noastre este în primul rând de protejare a mediului înconjurător și în al doilea rând de sensibilizare a călătorilor și locuitorilor din această zonă de a păstra curățenia și de a conștientiza faptul ca PET -urile și alte deșeuri nu sunt biodegradabile și ne afectează sănătatea tuturor.

Ne dorim să continuăm campaniile de implicare activă în viața socială de pe secțiile operate de T.F.C. și gestionate de T.F.G. pentru a crește nivelul de satisfacție a transportului pe calea ferată și a aduce un plus de normalitate.